Universitatea islamică din Gaza, fabrică de arme

Universitatea islamică din Gaza, fabrică de arme
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Armata israeliană a bombardat Universitatea islamică din Gaza întrucât - potrivit forţelor armate israeliene - aceasta este utilizată de militanţii Hamas ca loc de pregătire a agenţilor de informaţii militare şi pentru dezvoltarea şi producerea de arme, a transmis miercuri DPA.

Mişcarea palestiniană Hamas a strâns bani pentru operaţiuni de terorism la conferinţele Universităţii din Gaza, a mai transmis armata israeliană. Israelul a descris această universitate drept ''un centru militar şi operaţional important'' al Hamas, gruparea care conduce Fâşia Gaza şi care a lansat în weekend un atac masiv, soldat cu cel puţin 1.200 de morţi în Israel, majoritatea civili.

Numărul deceselor înregistrate în Fâşia Gaza a urcat miercuri la 1.055, după intensificarea bombardamentelor israeliene asupra enclavei palestiniene, potrivit Ministerului Sănătăţii palestinian. Alte 5.184 de persoane au fost rănite în timpul ripostei forţelor israeliene împotriva Fâşiei Gaza.

Citit 462 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Octombrie 2023 16:25

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de kill hamas
    Miercuri, 11 Octombrie 2023 18:18
    89.137.30.***
    Transmit cele mai bune ganduri catre Israel si sunt alaturi de victimele si oamenii distrusi de teroristi ! Nu trebuie avut mila de aceste bestii fara discernamant . Sunt bolnavi si sadici ! Trebuie actionat in forta ! Inconjurati atat de pe uscat cat si de pe mare si pas cu pas, strada cu strada...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.