Trump, încă un pas spre prezidențiale

Trump, încă un pas spre prezidențiale
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ultrafavoritul dreptei americane, Donald Trump, a câştigat primarele republicane din statul New Hampshire, în faţa rivalei sale Nikki Haley, deschizând calea către nominalizarea Partidului Republican pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie împotriva lui Joe Biden, notează AFP.

Chiar dacă l-a felicitat pe Trump pentru victoria sa în acest mic stat din nord-est unde ea are mulţi partizani, Nikki Haley a afirmat că "cursa (este) departe de a fi încheiată". Şi i-a avertizat pe republicani că "o nominalizare a lui Trump ar fi o victorie pentru Biden" pe 5 noiembrie.

De la înfrângerea sa din noiembrie 2020, pe care nu a recunoscut-o niciodată în faţa lui Biden, şi deşi se confruntă cu patru procese penale, Trump este hotărât să-şi ia revanşa în noiembrie asupra rivalului său democrat.

Pentru a-l înfrunta pe preşedintele în exerciţiu, Trump va trebui să fie nominalizat în această vară de convenţia partidului său, la finalul tuturor primarelor din statele americane, în faţa singurei sale concurente aflate încă în cursă, Nikki Haley.

Citit 372 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Ianuarie 2024 13:45

1 comentariu

  • postat de Sa fie pace
    Miercuri, 24 Ianuarie 2024 13:00
    89.137.137.***
    Razboiul declansat de globalisti se va opri cand va veni Trump la putere si va fi pace !
    0
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.