Gardă de corp pentru văduva lui Aleksei Navalnîi

Gardă de corp pentru văduva lui Aleksei Navalnîi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Iulia Navalnaia, văduva fostului lider al opoziţiei ruse Aleksei Navalnîi, a declarat într-un interviu pentru revista "Time" că şi-a angajat o gardă de corp, în urma unui atac cu un ciocan care l-a vizat la Vilnius pe Leonid Volkov, fosta mână dreaptă a lui Navalnîi, relatează Reuters.

Un individ l-a atacat pe Volkov (43 de ani) în faţa casei sale din Vilnius, în luna martie. În urma atacului, opozantul rus a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza leziunilor suferite, între care un os fracturat la o mână şi mai multe răni la un picior.

Citit 266 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 16:23

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro