Trump le-a cerut magnaților petrolului un miliard de dolari

Trump le-a cerut magnaților petrolului un miliard de dolari
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Donald Trump, candidatul dreptei americane la preşedinţie, le-a promis patronilor companiilor petroliere că va anula politicile de mediu ale preşedintelui Joe Biden dacă va fi ales în noiembrie, a informat Washington Post.

Magnatul republican le-a mai sugerat cu aceeaşi ocazie să strângă nu mai puţin de un miliard de dolari pentru a finanţa campania sa, indică jurnalul american, bazându-se pe surse anonime pentru a relata această întâlnire care a avut loc în aprilie la Mar-a-Lago, reşedinţa sa din Florida. Contactată de AFP, echipa de campanie a lui Donald Trump nici nu a confirmat, nici nu a infirmat conţinutul articolului.

Citit 218 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2024 16:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro