Permise și înmatriculări auto, punct de lucru la Tecuci

Permise și înmatriculări auto, punct de lucru la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

De luni, 22 aprilie, în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Galați se va organiza un punct de lucru în municipiul Tecuci, situat în strada 1 Decembrie 1918, nr. 75, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Galați.

”Cu aceeași dată activitățile desfășurate în cadrul sediului secundar al serviciului din incinta sediului Poliției mun. Tecuci vor fi sistate. Activitățile de la punctul I se vor desfășura, în zilele de marți și joi (9,30 – 14,00), în spațiile destinate lucrului cu publicul, puse la dispoziție de către Instituția Prefectului-județul Galați”, se precizează în comunicat.

Operațiunile ce pot fi solicitate în cadrul ghișeelor permise de conducere și înmatriculare auto în cadrul punctului de lucru sunt atât pe linie de înmatriculări (înmatricularea vehiculelor, plăci cu numere de înmatriculare, radieri vehicule etc.), cât și pe linie de permise de conducere (preschimbarea permiselor de conducere, eliberarea dovezilor permiselor de conducere, programare candidați etc.).

Toate operațiunile care pot fi desfășurate în cadrul punctului de lucru se vor efectua în baza programărilor online, care pot fi făcute pe site-ul Direcției Generale Permise de Conducere și Înmatriculări, secțiunea servicii online - programări la ghișeu – județul Galați – ghișeele TEC1 sau TEC2, în funcție de serviciul solicitat/prevăzut în cadrul ghișeelor. Până la operaționalizarea sistemului informatic pentru programări, cetățenii vor avea acces la serviciile punctului de lucru în ordinea sosirii, cu respectarea programului.

Citit 1096 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2024 17:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro