Taxă redusă pentru taximetriști, de la 1 mai

Taxă redusă pentru taximetriști, de la 1 mai
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Așa cum ziarul "Viața liberă" a preconizat, Consiliul Local Galați a aprobat reducerea de la 813 lei/an la 450 lei/an a vizei anuale pentru autorizația de taxi sau a copiei conforme, percepute transportatorilor autorizați în regim de taxi. Noua taxă se aplică de la 1 mai 2024, a transmis Primăria municipiului Galați, printr-un comunicat de presă.

Modificarea a fost susținută și de către Camera Națională a Taximetriștilor din România - Filiala Galați, care a solicitat reducerea cuantumului, având în vedere apariția transportului alternativ și creșterea continuă a prețurilor la carburanți.

Citit 1073 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2024 18:25

1 comentariu

  • postat de Aplicație nouă în Galați. Star TAXI.
    Miercuri, 01 Mai 2024 04:04
    92.82.217.***
    Camera taximetriștilor filiala Galați. Păi bă,ce demers ați făcut voi în această cauză? S-au micșorat dările la licențe și crește taxa de ( șmecher) ,colaborare cu căpușele de dispecerate. Chiar nimeni nu se sesizează? Bă așa proști să fim? Bine că avem de unde alege acum. Forța StarTaxi!
    0
    4

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro