Gabriela, o copilă de 15 ani, are nevoie de ajutorul nostru

Gabriela, o copilă de 15 ani, are nevoie de ajutorul nostru
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Gabriela Ceapă este o fată de 15 ani din Republica Moldova, elevă în clasa a VIII-a la Gimnaziul Vărvăreuca, raionul Florești. Copila are rezultate remarcabile la școală și s-a implicat în toate activitățile educaționale, fiind pasionată de dans național și cântec.

Din păcate, o boală neurologică a trimis-o de urgență în spital, fata fiind acum în recuperare, după o intervenție chirurgicală la cap, efectuată de medicii din Chișinău. Pentru că recuperarea implică costuri majore, fiind nevoie de tratament scump și de lungă durată, Gabriela are nevoie urgent de sprijin financiar pentru continuarea medicaţiei.

Profesoara Liliana Tcaciuc (Leontiev) a transmis un apel către toți cei cu suflet mare care își doresc să contribuie, după posibilități, pentru a-i oferi o șansă la viață Gabrielei Ceapă. "Fac un apel către voi, oameni cu inimă mare, fac un apel către doamna ministru a Sănătății, Ala Nemerenco, pentru a o ajuta pe Gabriela să simtă că lumea este un loc sigur și iubitor, iar oamenii nu sunt indiferenți unul față de celălalt", spune prof. Liliana Tcaciuc.

Toți cei care doresc să contribuie la însănătoșirea Gabrielei pot lua legătura telefonic cu mama Gabrielei, Angela Ceapă, care poate fi contactată la numărul +37.360.986.007.

Citit 7233 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Iulie 2023 03:56

1 comentariu

  • postat de Aad
    Joi, 13 Iulie 2023 18:41
    70.25.40.***
    Nu se poate face in Romania o strangere de fonduri pe un site specializat si controlat? Asa cum se face in Franta, Canada, USA, Germania, UK...
    Dac aveti stire de asa ceva, va rog sa publicati link-ul.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.