PRIMA LICITAŢIE DE BRAZI, pentru sprijinul unui STUDENT PARALIZAT, a fost un SUCCES
Foto: Sursa foto: Facebook - Universitatea "Dunărea de Jos"

PRIMA LICITAŢIE DE BRAZI, pentru sprijinul unui STUDENT PARALIZAT, a fost un SUCCES
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

UPDATE, marţi, 22 decembrie: 18.782 lei este suma care s-a strâns în urma licitaţiei organizate de studenţii de la Facultatea de Inginerie, în scop caritabil. Toţi cei 17 brazi construiţi din materiale reciclabile şi neconvenţionale au fost vânduţi, iar banii vor ajunge la colegul care are nevoie de recuperare în urma unui accident de maşină. La anul, BRADengineering va coopta şi liceele din Galaţi, dar şi studenţi de la alte facultăţi. (Daniela Bogdan)


ACŢIUNE DE BINEFACERE/ Licitaţie de BRAZI, pentru sprijinul unui student paralizat în urma unui accident rutier

Facultatea de Inginerie a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi şi Asociaţia Absolvenţilor Facultăţii de Mecanică din Galaţi au iniţiat o acţiune de binefacere, intitulată „Brad-Engineering”, pentru a ajuta un coleg aflat la nevoie. 15 echipe de tineri au construit brazi din materiale ecologice (hârtie, plastic, fier, componente de calculator sau şuruburi), pe care îi prezintă publicului, în cadrul unei expoziţii, miercuri, 16 decembrie, joi, 17 decembrie, între orele 10,00 - 16,00 şi vineri, 18 decembrie, între orele 10,00 - 12,00.

Expoziţia cu vânzare se află în corpul „D” al Facultăţii de Inginerie (str. Domnească 111).

"A fost ideea noastră. Vrem să facem, în prag de Crăciun, o faptă bună. Echipele sunt formate din câte patru studenţi şi un profesor coordonator. Licitaţia va avea loc în zilele de 16 şi 17 decembrie, între orele 10,00 şi 13,00, iar pe 18 decembrie, între orele 10,00 şi 12,00. Capodoperele noastre vor putea fi admirate în spaţiul expoziţional", ne-a declarat George Teodor Mitrofan, student la TCM, în anul III.

Expoziţia, destul de reuşită, este la prima ediţie, iar viitorii ingineri vor să o transforme într-o tradiţie a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi. "Ne-a bucurat iniţiativa lor. Noi am contribuit cu un sponsor şi punem la bătaie materialele. Am salutat şi sloganul campaniei: "Fii bun şi bradjută de Crăciun!", a declarat prof. Cătălin Fetecău, decanul Facultăţii de Inginerie.

Brazii au un metru şi jumătate înălţime, iar suma obţinută în urma licitaţiei va fi donată unui student din anul III, care a suferit în vară un accident maşină, este paralizat şi ar avea nevoie de tratamente de recuperare. (16 decembrie)

 

Citit 4702 ori Ultima modificare Marți, 22 Decembrie 2015 13:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.