Poliță de asigurare falsă, descoperită la frontieră

Poliță de asigurare falsă, descoperită la frontieră
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați Rutier au descoperit la controlul de frontieră un cetăţean român care a prezentat o poliță de asigurare obligatorie falsă pentru automarfarul condus. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, s-a prezentat pe 23 aprilie, în jurul orei 12.00, pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui ansamblu rutier format din tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în România. Printre documentele prezentate la control, s-au aflat şi polițele de asigurare obligatorie pentru vehiculele cu care se deplasa. În urma verificărilor efectuate în bazele de date specifice, s-a constatat că autocamionul nu figurează ca fiind asigurat, documentul prezentat fiind fals. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Citit 1398 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 16:19

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Liviu
    Joi, 25 Aprilie 2024 16:39
    86.126.113.***
    Consecintele condusului fara asigurare obligatorie pot include sanctiune contraventionala de la 1000 la 2000 de lei si chiar retinerea talonului si a placutelor de inmatriculare conform https://www.i-drpciv.ro/.
    0
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro