Percepția angajaților asupra locului de muncă

Percepția angajaților asupra locului de muncă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un număr de trei angajaţi din patru (74 la sută) vor să îşi schimbe locul de muncă în 2023, peste jumătate dintre ei justificând că vor fi nevoiţi să preia mai multe sarcini dacă echipele se reduc, arată un sondaj derulat de platforma de recrutare BestJobs.

Alţi 17 la sută se tem că veniturile lor vor scădea, 9 la sută se tem că vor ajunge la burnout şi tot atâţia sunt îngrijoraţi că angajatorul va impune întoarcerea completă la birou.

Potrivit studiului, pentru a-şi menţine stilul de viaţă şi în 2023, 75 la sută dintre respondenţii sondajului declară că ar avea nevoie de o creştere salarială. Totodată, 37 la sută îşi doresc mai multe oportunităţi de a avansa în carieră, iar 35 la sută se aşteaptă la mai multe beneficii extrasalariale.

Aproximativ 20 la sută vor să primească mai mult sprijin din partea angajatorului pentru asigurarea unui echilibru dintre viaţa personală şi cea profesională, în timp ce 26 la sută îşi doresc mai multă apreciere din partea angajatorului. Nu în ultimul rând, peste 15 la sută vor să beneficieze de un program de lucru flexibil în 2023 şi tot atâţia vor să aibă posibilitatea de a lucra de la distanţă.

Citit 1568 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2023 12:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.