O nouă bursă a locurilor de muncă vacante în Galați

O nouă bursă a locurilor de muncă vacante în Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Centrul de Consultanță și Studii Europene și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Galați, în calitate de beneficiar, respectiv, partener al proiectului "IDEMA - Integrare Durabilă prin Educație, Mediere și Antreprenoriat a tinerilor din Regiunea de Sud-Est", îi invită pe toți cei interesați să participe la Bursa locurilor de muncă vacante.

Evenimentul se va desfășura vineri, 24 noiembrie, începând cu ora 10.00, la sediul Centrului de Consultanță și Studii Europene din municipiul Galați, strada Energiei nr. 24A.

Conform organizatorilor, scopul acestei burse este de a realiza întâlnirea cererii cu oferta de forță de muncă, de a facilita contactul dintre angajatori și persoanele aflate în căutare activă a unui loc de muncă.

Bursa locurilor de muncă vacante de la sfârșitul acestei săptămâni este al patrulea eveniment de acest gen organizat în această toamnă în județul Galați. În septembrie, Asociația de Dezvoltare SMART, în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 25 și Direcția de Asistență Socială a Municipiului Galați, a organizat "Târgul de locuri de muncă" (foto), pe 27 octombrie a avut loc o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă organizate de AJOFM, iar miercuri, 22 noiembrie, un eveniment similar are loc la Casa de Cultură din Berești.

Citit 4188 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Noiembrie 2023 13:56

1 comentariu

  • postat de dan
    Miercuri, 22 Noiembrie 2023 14:39
    95.76.0.***
    Integrare a tinerilor..... mai urma sa scrieti si albi.
    Cei peste 40 sunt batrani ?
    0
    8

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.