Galațiul a fost capitala regională a ITM-urilor

Galațiul a fost capitala regională a ITM-urilor
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Ultimul seminar web din seria celor dedicate "Săptămânii Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă" a avut loc marți, 24 octombrie, fiind organizat de Inspecția Muncii, prin Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galați, în parteneriat cu Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați și platforma SSM.ro. La eveniment au participat și reprezentanți ai inspectoratelor teritoriale de muncă din alte zece județe din regiunile de est și nord-est.

Potrivit ITM Galați, în cadrul webinarului au fost abordate toate cele cinci domenii prioritare care au stat la baza campaniei, respectiv munca pe platforme digitale, robotica avansată și inteligența artificială, munca la distanță, sisteme digitale inteligente și gestionarea lucrătorilor cu ajutorul inteligenței artificiale.

"Într-o lume în continuă transformare, în care digitalizarea a devenit un instrument esențial în multe domenii, inclusiv în cel al securității și sănătății în muncă, rolul nostru este să fim adaptabili la schimbare și să promovăm bunele practici. Acest webinar a fost un exemplu de adaptabilitate și de integrare a tehnologiei în activitatea noastră. Sunt convins că, prin colaborare și prin promovarea unui dialog constructiv, putem face pași importanți în direcția unui mediu de muncă mai sigur și mai sănătos", a declarat Bogdan Marius Trandafir, inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Galați.

Citit 1057 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Octombrie 2023 14:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.