Creștere a afacerilor din serviciile de piață

Creștere a afacerilor din serviciile de piață
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piaţă prestate populaţiei a crescut în primele două luni din acest an, faţă de perioada corespunzătoare din 2023, ca serie brută cu 1,5 la sută, potrivit datelor INS.

Activitatea de servicii de piaţă prestate populaţiei, serie brută, în perioada menţionată a fost influenţată de creşterea cifrei de afaceri la: activităţile de spălare şi curăţare (uscată) a articolelor textile şi a produselor din blană (+6,0 la sută), activităţile de jocuri de noroc şi alte activităţi recreative (+4,6 la sută) şi activităţile hotelurilor şi restaurantelor (+0,9 la sută).

Scăderi s-au înregistrat la serviciile de coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare (-19,2 la sută) şi la activităţile agenţiilor turistice şi tur-operatorilor (-0,5 la sută).

În ceea ce priveşte serviciile de piaţă prestate populaţiei, serie brută, în luna februarie 2024, faţă de luna precedentă, volumul cifrei de afaceri a înregistrat o scădere cu 1,7 la sută.

Citit 693 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2024 18:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro