Calitatea SALTEMPO, acum într-un nou magazin (P)

Calitatea SALTEMPO, acum într-un nou magazin (P)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Atunci când treceţi pragul unuia dintre cele nouă magazine SALTEMPO din oraş, aveţi garanţia că în galantare veţi găsi produse proaspete şi de calitate, la un preţ accesibil, de producător. O spunem noi, dar o demonstrează şi fidelitatea gălăţenilor care îşi fac, de ani buni, cumpărăturile la SALTEMPO. Mulţumită lor, dar şi datorită pasiunii şi dedicaţiei cu care lucrează creatorii mărcilor SALTEMPO şi COSTACHE - mezeluri tradiţionale, reţeaua de magazine alimentată de moderna fabrica SALTEMPO se extinde continuu, îşi îmbunătăţeşte şi îşi diversifică atât oferta, cât şi serviciile. Totul pentru ca dumneavoastră, clienţii, să reveniţi cu plăcere la SALTEMPO ori de câte ori doriţi şi să puteţi cumpăra din toate, după pofta inimii!

În urmă cu nici două săptămâni, Grupul de Firme SALTEMPO şi-a deschis cel de-al nouălea magazin din oraş, pe strada Siderurgiştilor, la parterul blocului SD4. Inaugurarea a adus cu sine o nouă imagine a magazinelor alimentare, pe care o veţi vedea şi în alte locaţii din oraş pe măsură ce se vor deschide noi magazine similare.

„Vrem să venim în întâmpinarea cerintelor şi preferinţelor culinare ale gălăţenilor şi să fim în permanenţă cât mai aproape de ei. Tocmai de aceea, în viitorul apropiat vom inaugura şi alte magazine, în diverse zone ale oraşului în care nu am ajuns până acum”, ne-a declarat managerul general al Grupului de Firme SALTEMPO, Miltiade-Sorin ISTRATE.

Aşa cum mulţi dintre dumneavoastră ştiu deja, gama SALTEMPO ofera o mare varietate de produse: de la şunci, baconuri, specialitati şi cârnaţi până la produse vegetale de post, semipreparate pentru grătar, carne proaspata de pui, porc, vită sau oaie. În plus, gama COSTACHE vă aduce pe masă produse tradiţionale, de la guşă şi slănină de casă până la tobă şi cârnaţi ţărăneşti.

În afară de noul magazin de pe Siderurgiştilor, mai puteţi găsi bunătăţile de la SALTEMPO în magazinele din: strada Basarabiei nr. 2, Piaţa Centrală, Strada Milcov bl. F1-F2, Piaţa Ţiglina, Strada Ienăchiţă Văcărescu nr. 1, Complexul Comercial Micro 19, Strada Brăilei, bloc A1 şi strada Podul Înalt. În prezent, toate magazinele SALTEMPO din oraş vă aşteaptă cu oferte promoţionale. Beneficiaţi de ele din plin!

Citit 6057 ori Ultima modificare Luni, 12 Noiembrie 2018 15:57