Ce părere au gălățenii despre afacerile în producţie sau intermediere
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Ce părere au gălățenii despre afacerile în producţie sau intermediere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce a administrat vreme de mai mulţi ani afaceri de intermediere, Valentin Ancuţa a pariat totul pe producţie şi a câştigat. Exemplu său este dovada vie, însă, că nu ajunge să ai o idee. Trebuie să vrei, să poţi şi să ştii cum să produci ca să ajungi să îţi dezvolţi bussinessul până atingi o poziţie de top pe piaţă. Managerul SC Derpan SRL de la Smârdan este de părere că producţia este, la acest moment, singura soluţie, spunând că persoanele care se ocupă doar de intermediere au viaţă grea.

I-am întrebat pe gălăţeni dacă ar alege să producă sau să se dezvolte pe piaţa vânzărilor şi a intermedierilor, în cazul în care şi-ar deschide, în această perioadă, o afacere. După cum veţi vedea, părerile sunt împărţite:

„Aş merge pe intermediere. Mi se pare mai potrivit şi mai profitabil. Astea sunt vremurile, faci bani atunci când iei ceva de aici şi îl vinzi mai scump în altă parte. Luaţi exemplu imobiliarelor. Cumperi o casă sau un apartament, investeşti şi vinzi, cu profit, mai departe. La fel se poate face şi în celelalte domenii”, este de părere Cătălin (foto), în vârstă de 25 de ani.

„La acest moment, după cum stau lucrurile, au aş alege producţia, dacă ar fi să îmi aleg o afacere. Nu spun că e mai simplu, dimpotrivă. E greu să faci ceva. E nevoie de investiţii, muncă şi cunoştinţe. Dar mi se pare că din intermediere nu prea poţi să mai câştigi cine ştie ce în acest moment", este de părere Gabriel, în vârstă de 35 de ani.

„Eu mi-aş face o afacere în domeniul intermedierii. De ce? Poate pentru că mi se pare mai profitabil. Şi nu în ultimul rând - de ce să nu o spunem? - mai simplu. Mi se pare că este foarte greu să produci ceva de bună calitate, care să poată fi bine valorificat pe piaţă”, este de părere Liviu, în vârstă de 22 de ani.

 

Citit 1503 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Aprilie 2014 06:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.