O chinezoaică i-a învăţat engleză pe copiii de la Grădiniţa Nr. 64 din Galaţi

O chinezoaică i-a învăţat engleză pe copiii de la Grădiniţa Nr. 64 din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În luna februarie, Gradiniţa Nr. 64 a avut un oaspete special, o studentă din China, care a desfăşurat mai multe activităţi cu piticii. Proiectul “Kindergartens”, organizat cu sprijinul AIESEC Galaţi, foloseşte experienţa studenţilor internaţionali veniţi în România. Într-un stagiu de voluntariat, aceştia desfăşoară ateliere interactive şi jocuri cu copiii participanţi, îmbunătăţindu-le comunicarea în limba engleză.

Ao Zhao, din China, împreună cu membrii organizaţiei AIESEC Galaţi, Geanina Cotiga, în calitate de coordonator al proiectului, Mihai Ciprian Bozoancă şi Cristina Susnea, s-au pliat pe specificul programei din grădiniţă şi au grupat activităţile pe două teme - “Happy English” şi “Chinese Traditions”.

Cu ”Happy English”, copiii şi-au însuşit într-un mod plăcut şi distractiv cuvinte simple, cum ar fi denumirea animalelor însoţite de culori, toate prezentate în limba engleză prin joc.

Cel de-al doilea proiect tematic, “Chinese Traditions”, s-a desfăşurat pe ateliere de lucru şi le-a lăsat copiilor amintiri de neuitat, ca aceea în care s-au întrecut în confecţionarea celui mai lung şarpe din hârtie colorată.

Citit 3013 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2013 14:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.