Cei 22 de copii care au luat 10.00 la evaluarea naţională. Galaţiul se mândreşte cu ei!

Cei 22 de copii care au luat 10.00 la evaluarea naţională. Galaţiul se mândreşte cu ei!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aşa cum v-am promis, publicăm lista completă cu cei 22 de elevi care au reuşit să obţină media zece la evaluarea naţională.

Vom începe prin a-i menţiona pe cei cinci candidaţi pe care nu am reuşit să-i nominalizăm, deoarece conducerea ISJ a refuzat să ne ofere o listă a elevilor cu care ne mândrim. Mulţumim cu această ocazie şi persoanelor care ne-au ajutat să-i descoperim.

Spre deosebire de alţi ani, când mediile zece erau obţinute de orăşeni, avem acum trei elevi din mediul rural care se pot lăuda cu această performanţă: Maria Hagiu de la Şcoala „H. P. Bengescu” din Lieşti, Anca Guţu de la Şcoala din Tuluceşti şi Adrian Sandu de la Şcoala din Hanu Conachi.

Tot medie maximă a obţinut şi Alexandra Chiriţă de la Şcoala Nr. 25, dar şi Adrian Florin Popa de la Şcoala Nr. 28, alături de colega sa Diana Ciubotariu. La Şcoala Nr. 13, două surori gemene – Irina şi Iulia Canditu – au luat media 10,00, la fel şi Teodor Drăgoi, de la Şcoala nr. 29, Oana Anton şi Simona Monea de la Şcoala nr. 11, Lavinia Staicu de la Şcoala Nr. 24, Adelina Voicu şi Irina Zaharia de la Şcoala Nr. 26 şi Andrei Strătilă dela Şcoala Nr. 33.

CNVA-ul rămâne instituţia cu cea mai mare „aglomeraţie” de note de zece, şapte elevi reuşind să ia note maxime şi la română şi la matematică: Ioana Buţu, Diana Căluian, Mihaela Carp, Rareş Purdea, Claudia Smadu, Alexandru Ionescu şi Raluca Matei.

Este posibil să mai apară şi alţi elevi cu medii de zece şi după rezolvarea contestaţiilor. Vestea bună e că „Viaţa liberă” are suficient spaţiu să le publice şi lor numele şi să-i felicite.

 

Citit 4293 ori Ultima modificare Luni, 01 Iulie 2013 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.