În acest weekend are loc TEDxGalaţiED

În acest weekend are loc TEDxGalaţiED
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conferinţa TEDxGalaţiED cu tema "Education in a Colorful Spectrum" începe sâmbătă, la ora 10,00. Gazdă a evenimentului este Universitatea Danubius, iar taxa de intrare va fi de 100 de lei. Vor lua cuvântul 12 speakeri români şi străini, oameni care au contribuit într-un fel sau altul la dezvoltarea sistemului educaţional. Participanţii vor putea lua parte la patru blocuri de sesiuni intitulate: culori personale, culori pentru grup, culori prin prisma de cristal şi un curcubeu la orizont.

Ce este, de fapt, TEDxGalaţiED? Este un eveniment prin care organizatorii şi-au propus să aducă laolaltă modele educaţionale de succes din ţară şi persoane care sunt interesate de subiectul educaţiei din România.

Technology, Education, Design (TED) este o marcă a conferinţelor în care unii dintre cei mai importanţi gânditori şi activişti ai lumii sunt invitaţi să vorbească despre domeniile  care îi  pasionează. Conferinţa de sâmbătă va fi organizată de un grup de voluntari români care a obţinut licenţa internaţională de la TED.


Citit 4238 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Februarie 2015 23:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.