Inspectoarea generală NU s-a putut prezenta la CONCURS

Inspectoarea generală NU s-a putut prezenta la CONCURS
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inspectoarea generală Mioara Enache ar fi trebuit să susţină pe 12 martie, la Ministerul Educaţiei, concursul pentru ocuparea acestei funcţii, fiind singurul candidat înscris. Cu toate acestea, ea nu s-a mai putut prezenta, deoarece reprezentanţii ministerului i-au respins dosarul pe un motiv minor: "Mi s-a spus că adeverinţa medicală nu este în formatul care trebuie. A mea avea în plus un timbru şi cod numeric personal. Nu sunt singura care a păţit acest lucru. Mai sunt şi alţi candidaţi, din alte judeţe. Aştept să fiu anunţată dacă se vor mai organiza concursuri", spune şefa învăţământului gălăţean.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi stă de mai bine de cinci ani cu inspectori numiţi cu delegaţie, situaţie care se regăseşte în toată ţara.

Recent ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu s-a plâns că nici măcar în judeţele unde s-au înscris candidaţi, aceştia nu s-au prezentat la concurs din diferite motive. Prin urmare, în fruntea Educaţiei nu vor fi prea curând şefi numiţi în urma unui concurs.


 

Citit 5449 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2015 20:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.