Un elev de 15 ani, între şcoală şi pasiunea pentru fotografie

Un elev de 15 ani, între şcoală şi pasiunea pentru fotografie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Radu este un adolescent plin de energie, responsabil, vesel, care ştie ce vrea de la viaţă. Radu Ionuţ Popa este elev în clasa a VIII-a la Şcoala nr. 25 din Galaţi, are note foarte bune şi îi place matematica. Îi mai place să călătorească, să cunoască oameni buni şi frumoşi, să înveţe mereu ceva nou. Fotografia este însă marea lui pasiune. Pe când avea vreo nouă ani, bunicul său i-a dat în dar un aparat simplu, mic şi, de atunci, tot face poze. A crescut. Odată cu el a crescut şi dragostea pentru fotografie. Mama îl susţine, se bucura pentru reuşitele lui, ea fiind şi cea care i-a fost primul model.

Studiază singur tehnicile şi poveştile de viaţă ale marilor fotografi. A avut multe proiecte de colaborare: cu şcoli, şedinţe foto cu manechine. Este foarte dedicat şi serios, deşi are doar 15 ani. Deşi la sfârşitul anului şcolar îl aşteaptă examene, acest lucru nu îl sperie. Fotografia îl ajută să se relaxeze, îi dă încredere în el şi în oameni.

Îşi doreşte să poată avea un aparat foto cât mai performant, ca să poată demonstra tot ce a învăţat până acum, să studieze la modul cel mai serios fotografia şi, în viitor, să aibă propriul studio foto.

Citit 5353 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2015 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.