O gălăţeancă, la conducerea Organizaţiei MONDIALE a Copiilor Talentaţi. Elevă de excepţie, cu 30 de premii literare

O gălăţeancă, la conducerea Organizaţiei MONDIALE a Copiilor Talentaţi. Elevă de excepţie, cu 30 de premii literare
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Denisa Lepădatu are numai 13 ani şi este o elevă de excepţie a Şcolii Nr. 11 "Mihai Sadoveanu", deţinătoare a peste 60 de premii şi diplome la concursurile locale şi naţionale de limba română, matematică, informatică, limba engleză şi a 15 medalii (9 de aur, 3 de argint şi 3 de bronz). Pe lângă toate acestea, ea este bine cunoscută şi peste graniţele oraşului şi judeţului nostru, având un palmares unic la această vârstă în domeniul literaturii.

Denisa a primit foarte multe premii naţionale şi internaţionale pentru creaţiile sale şi are deja şapte cărţi publicate. Recent, ea a devenit câştigătoarea unui alt important premiu, cel de-al treizecilea în scurta ei carieră literară, Premiul special pentru încurajarea tinerelor talente al Asociaţiei Publicaţiilor Literare şi Editurilor din România, pentru cele două cărţi scoase la editura InfoRapArt - "Simfonia cuvintelor inocente (poeme)" şi "Orfani în haine de duminică (roman)".

Denisa este membră a câtorva cenacluri literare online şi este prezentă pe mai multe site-uri literare. A apărut în mai multe antologii de creaţii literare din ţară şi din străinătate. Este redactor şi colaborator permanent la revista literară “Boem@”, la revista "Micul Prinţ" din Chişinău. În octombrie 2015, a fost aleasă membru în comitetul de conducere al WOTC/ OMCT – Organizaţia Mondială a Copiilor Talentaţi.

Citit 5963 ori Ultima modificare Marți, 24 Noiembrie 2015 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.