Aventuri şi explorări pentru copii, la o tabără de vară

Aventuri şi explorări pentru copii, la o tabără de vară
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Până pe data de 10 iunie, părinţii îşi pot înscrie copiii la un program de vară educaţional, multidisciplinar şi foarte distractiv, lansat de Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii "Răsvan Angheluţă" şi XCOLONY. Programul este structurat în trei module şi cinci ateliere, dedicate copiilor cu vârsta între 8 şi 13 ani. Prin intermediul acestora, participanţii îşi vor antrena intuiţia spaţială, îşi vor îmbunătăţi capacitatea de concentrare şi predicţie, dar şi capacitatea de stabili relaţii sociale şi de a-şi dezvolta aptitudini practice.

Cu ajutorul pieselor XColony, copiii vor construi modele: animale, nave spaţiale sau piramide, le vor urmări în filme şi/sau în realitate. Vor lucra cu drona (quadcopter), vor învăţa orientarea în spaţiu. Majoritatea activităţilor se vor desfăşura în aer liber. Obiectele realizate le vor putea lua acasă, răspunzând cerinţei fireşti de a arăta proiectele realizate de ei prietenilor şi familiei. La final, fiecare copil îşi va prezenta propriul proiect bazat pe experienţele trăite şi va primi diploma “XColony - Inteligenţa Spaţială”. Totodată, vor fi acordate premii speciale pentru cele mai bune proiecte.

Atelierele vor avea o durată de patru ore şi se vor desfăşura începând cu data de 27 iunie,  între orele 10,00 şi 14,00. Preţul pentru şase ateliere este de 250 de lei, iar pentru zece ateliere - 450 de lei. Participarea la ultimul atelier este gratuită. Totodată, se aplică 10 la sută reducere pentru fraţi, 10 la sută reducere pentru grupuri de minimum patru copii şi 20 la sută reducere pentru grupuri de minimum opt copii.

Înscrierile se pot face prin trimiterea unui mesaj la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0785.957.459.

Citit 1733 ori Ultima modificare Luni, 06 Iunie 2016 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.