O şansă pentru tinerii cu IDEI inovatoare
Foto: Sursa foto: greatnews.ro

O şansă pentru tinerii cu IDEI inovatoare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pornind de la premisa că există foarte mulţi tineri care au idei inovatoare, Danubius Academic Consortium (DAC) oferă absolvenţilor şi studenţilor universităţilor sale partenere ocazia de a participa la evenimentul DAC Exchange, care va avea loc în perioada 4-6 octombrie, în Germania.

Evenimentul este organizat de Danubius Academic Consortium împreună cu partenerul său Landesverband der Baden-Wuttembergischen Indrustrie, sub egida Ministerului pentru Afaceri Europene şi Internaţionale. Prin organizarea acestui eveniment, Danubius Academic Consortium demonstrează, în mod concret, potenţialul său de a fi o sursă a ideilor inovatoare pentru lumea competitivă.

Universitatea „Danubius” invită studenţii şi absolvenţii care au gânduri inovatoare demne de a fi puse în practică să transmită, până pe data de 10 august, o idee ce le-ar putea asigura succesul economic, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Tinerii trebuie să îşi prezinte planul în minimum două pagini A4.

Citit 1176 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2016 19:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.