CONFERINȚA CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ ”SCIENCE AND RESEARCH ON DANUBE”

CONFERINȚA CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ ”SCIENCE AND RESEARCH ON DANUBE”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

 Tehnopol Galați, Universitatea ”Danubius” și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați în parteneriat cu Danubius International Business School (DIBS), Centrul de Studii și Cercetări Danubiene, Liceul Tehnologic Transporturi Căi Ferate, Danubius Academic Consortium și Parcul de Tehnologie a Informației Galați, organizează Conferința cu participare internațională cu tema ”Science and Research on Danube”.

Evenimentul va avea loc în perioada 20 - 21 octombrie, în Aula Magna a Universității ”Danubius” și va aduce în centrul dezbaterilor aspecte de mare interes referitoare la robotica educațională, incubatoarele inovatoare, parcurile tehnologice și științifice, inovarea pe Dunăre, tehnologiile inovatoare și inteligența spațială.

 

Toate lucrările vor fi publicate în reviste științifice indexate în baze de date internaționale publicate de Editura Universitară Danubius.

 

PROGRAM CONFERINȚĂ

Contact: Iustina DELEANU: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Purtător de cuvânt - Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

(P)

Citit 1347 ori Ultima modificare Luni, 17 Octombrie 2016 13:59