Serbările Galaţiului, calvarul şoferilor

Serbările Galaţiului, calvarul şoferilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Serbările Galaţiului şi tranşeele ISPA au transformat circulaţia în centrul oraşului şi nu numai într-un adevărat haos. Vestea cu adevărat proastă e, însă, faptul că ambuteiajele vor fi în centrul atenţiei încă trei zile de acum încolo.

Vineri dimineaţă, după ce Faleza Superioară a fost închisă, traficul în zona Potcoava - Trei Star a devenit un adevărat infern.

Mulţi dintre şoferi, nefiind avertizaţi de faptul că traficul a fost închis pentru tarabele comercianţilor, au încercat să meargă pe Faleză, însă de la Elice şi de la Pastilă au fost redirecţionaţi către strada Brăilei. Numai că aceasta era aproape blocată, cozile la semafor ajungând până la Faleză pe prelungirea Traian şi până la complexul Ancora pe strada Roşiori.

De altfel, în întreaga zonă de la Potcoava la Trei Star, toate străduţele dintre Brăilei şi Faleză erau înţesate de maşini. Asta cu atât mai mult cu cât accesul din Prelungirea Traian pe strada Roşiori este în continuare blocat din cauza lucrărilor ISPA.

Şoferii care au avut ghinionul de a se afla prin zonă au avut de pătimit zeci de minute pe străzile Romulus, Melodiei şi Roşiori, încercând să iasă ori spre strada Brăilei, ori spre Faleză, în zona în care aceasta nu  este închisă.

Necazul e că urmează alte trei zile de calvar pentru şoferi. E drept, este vorba despre sâmbătă şi duminică, zile nelucrătoare, când traficul oricum va fi ceva mai lejer.

Luni, însă, nu vă aventuraţi prin zonă pentru că Faleza superioară, între Elice şi Pastilă, va fi în continuare închisă.

pnl3
Citit 1524 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.