UPDATE: Un șofer a scăpat tirul pe contrasens la Șendreni. Un bărbat este în stare foarte gravă (FOTO)
Foto: Foto: GDSG

UPDATE: Un șofer a scăpat tirul pe contrasens la Șendreni. Un bărbat este în stare foarte gravă (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Update, ora 18,13

Traficul este blocat și în Galați la această oră, din cauza accidentului produs în această după amiază la Șendreni. Mașinile stau în coloane pe Drumul de Centură, la ieșirea spre Movileni, dar și pe Brăilei, până la Neacșu.


Evenimentul rutier, produs în cursul după amiezii de marți pe DN 25, a implicat două vehicule, un tir și o autodubă, care s-au ciocnit violent după ce primul a pătruns pe contrasens, la ieșirea de pe pod. Totul a fost posibil, susțin polițiștii în urma cercetărilor la fața locului, din cauza șoferului de 37 de ani, din Călărași, care conducea tirul cu care se îndrepta spre Galați.

La ieșirea de pe pod, conducătorul auto ar fi pierdut controlul volanului din cauze ce urmează a fi stabilite și a pătruns pe sensul opus, unde a lovit în plin o dubă, condusă regulamentar de un bărbat de 47 de ani. Impactul deosebit de violent a făcut ca ambele vehicule să cadă de pe șosea, șoferul dubei rămânând blocat în mașina avriată grav de ciocnirea cu tirul.

La fața locului au intervenit și echipaje de pompieri de la descarcerare din cadrul ISU Galați și echipaje medicale din cadrul S.M.U.R.D. Galați, care au acordat primul ajutor victimei, aflată în stare de inconștiență, iar după efectuarea protocolului privind manevrele de resuscitare au transportat-o la spital. La testarea alcoolscop a conducătorul auto al tirului rezultatul a fost negativ”, a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment rutier. După accident, pe durata operațiunilor de intervenție și prim ajutor precum și în scopul efectuării cercetărilor la fașa locului, traficul rutier pe DN 25 a fost afectat timp de mai multe ore. 


Evenimentul rutier, produs în urmă cu puțin timp pe DN 25, a implicat două vehicule, un camion și o autodubă, care s-au ciocnit violent. Vehiculele au fost grav avariate, ambii șoferi fiind încarcerați. La fața locului se deplasează echipaje de intervenție de la Pompieri, SMURD si Ambulanță, dar și echipaje de poliție de la Circulație.

”Au fost trimise la fața locului o autospecială de stingere, o descarcerare, două echipaje SMURD de la Detașamentul de Pompieri Galați. Sunt implicate un camion și o autodubă, șoferii acestora fiind încarcerați”, au transmis reprezentanții ISU Galați în urmă cu câteva minute.

Vom reveni.

Citit 11408 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Decembrie 2023 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.