Peste 150 de colindători, la sediul CJ Galați

Peste 150 de colindători, la sediul CJ Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În prag de sărbători, primii colindători din acest an au ajuns la Consiliul Județean (CJ) Galați. Așa se face că, doar în ziua de miercuri, 13 decembrie, peste 150 de copii din tot județul au adus la sediul administrativ al instituţiei din strada Eroilor emoția colindelor și atmosfera de bucurie a sărbătorilor de iarnă.

Desigur, pentru a-i primi pe frumoșii și inimoșii oaspeți, totul era deja pregătit: bradul plin de globuri și decorațiuni ca din povești și, desigur, mici daruri lăsate de Moș Crăciun pentru cei mici.

"Astăzi, copii minunați și talentați din județul Galați au adus bucuria colindelor în inimile noastre, iar Consiliul Județean a fost învăluit în frumoasa atmosferă a colindelor de altădată. De ani de zile, suntem alături de această inițiativă extraordinară a Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Galați, prin care sunt sprijiniți copiii cu posibilități materiale reduse, din tot județul, și care, în ciuda greutăților de acasă, nu au renunțat la școală. Micii colindători au primit nu doar aplauze calde, ci și daruri pline de dragoste. Cei mici au fost încântați de cadourile primite, iar zâmbetele lor au fost cel mai frumos dar pe care ni l-au putut face nouă, adulților", a declarat președintele CJ Galați, Costel Fotea.

"Să continuăm să dăruim bucurie și să fim lumină în viețile celor care au nevoie de ea. Dragi copii, vă mulțumim din suflet pentru bucuria pe care ne-ați adus-o!", a adăugat președintele CJ Galați.

Citit 1110 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Decembrie 2023 15:17

1 comentariu

  • postat de Nicusor
    Joi, 14 Decembrie 2023 11:01
    5.13.139.***
    A inceput ultima reprezentatie a CIRCUI POLITIC din aceasta stagiune de 4 ani.
    3
    5

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.