Accidente produse de viteză pe drumuri înzăpezite

Accidente produse de viteză pe drumuri înzăpezite
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Mai mulți șoferi din județul Galați și-au dovedit incapacitatea de a conduce în siguranță în condiții de iarnă și au provocat accidente rutiere soldate cu victime și pagube materiale

Unul dintre evenimente a avut loc pe DJ 261 A, la Frumușița. Un tânăr de 28 de ani, aflat la volanul unei mașini cu care se îndrepta dinspre Scânteiești către DN 26, nu ar fi adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare spre dreapta și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, un bărbat și o femeie, ambii pasageri în autoturism, au fost răniți și au fost transportați la spital. Șoferul nu băuse, fapt stabilit de polițiștii care l-au testat și care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tot la spital a ajuns și o șoferiță care a pierdut controlul volanului pe DE 581. Femeia, în vârstă de 53 de ani, a călcat prea tare pedala de accelerație, în condițiile în care carosabilul era acoperit cu zăpadă. Mașina a derapat și a ajuns pe contrasens, unde a întâlnit un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 43 de ani, care se îndrepta spre Tecuci. În urma impactului dintre cele două mașini, șoferița a fost rănită și a fost dusă la spitalul din Tecuci, pentru a primi îngrijiri medicale. Poliția Rutieră face și în acest caz cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 1438 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Ianuarie 2024 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.