Candidat la primăria Tecuci, prefectul Claudiu Sorin Gavril a demisionat din funcție

Candidat la primăria Tecuci, prefectul Claudiu Sorin Gavril a demisionat din funcție
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Prefectul Claudiu Sorin Gavril și-a dat demisia din funcție, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

”Astăzi, 2 aprilie 2024, domnul Claudiu – Sorin Gavril și-a dat demisia din funcția de prefect al județului Galați, urmând să își încheie activitatea după ce Guvernul României va emite hotărârea privind încetarea mandatului”, se precizează în comunicatul de presă.

Claudiu Sorin Gavril și-a prezenta demisia în condițiile în care va candida la funcția de primar al municipiului Tecuci, din partea Partidului Social Democrat (PSD).  

”Astăzi am decis să îmi dau demisia din funcția de prefect al județului Galați pentru a-mi putea dedica toată energia și experiența candidaturii mele la funcția de primar al municipiului Tecuci. Consider că este normal și corect să nu dețin simultan poziția de organizator al alegerilor și de candidat într-o competiție electorală, așa că am ales să-mi depun mandatul de prefect înainte de termenul impus de lege.

În încheiere, vreau să mulțumesc tuturor colegilor din Instituția Prefectului și din Ministerul Afacerilor Interne, dar și celor din Serviciile publice deconcentrate pentru colaborarea fructuoasă avută până în prezent!”, a transmis Claudiu – Sorin Gavril, într-un mesaj transmis pe rețele de socializare.

Citit 1597 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

1 comentariu

  • postat de Cristi
    Marți, 02 Aprilie 2024 15:02
    5.2.209.***
    Inteleg din culise ca este un om gospodar, cu siguranta Tecuciul s-a convins de Primarul cu apucaturi de clovn si iz penal pe care l-au ales, ca urmare inteleg ca va fi urmatorul Primar, bv lui si spor la treaba!
    7
    5

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.