Haleala Pugaciova cântă în duet cu Colebill Gates

Haleala Pugaciova cântă în duet cu Colebill Gates
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Presa amatoare de umor accidental a sărbătorit Ziua Mondială a Eufemismului Hazliu. Frigidi24.ro: "Ce pensie va avea Iohannis. Președintele a adunat 42 de ani de muncă."

Așa se face acum, când vrei să miștocărești anii grei de serviciu ai unui om nevinovat și cumplit de încercat: în loc de "serviciu", spui "muncă". De restul se ocupă cititorii, în special cei care apreciază subtilitățile și derizoriul vesel.

* O familie dintr-o comună din județul Mehedinți a sunat la 112. Nu pentru a câștiga cine știe ce premiu pus în joc de către cumătrul lui Arafat, ci pentru a cere ajutor, după ce a găsit un șarpe în dormitor. Reptila își făcuse culcuș sub... dulap! Derutat de faptul că șarpele se odihnea sub Dulap, unul dintre zeloșii membri ai familiei respective a sunat și la Cotroceni.

* Se apropie acele zile de aleasă simțire culinară și sanitară, în care românii își fac chip cioplit din idolii mațului și ai burdihanului. Tocmai v-am amintit că ziua lui Colebill Gates este sărbătorită precum Ziua Recoltei: cel puțin 3 zile, în funcție de cât de îmbelșugată este "masa pascală", așa cum o alintă presa și compresa de urgență alimentară. Vestea cinică și ironică este că reporterii tv, care vor să viziteze Unitatea de Primiri Urgențe a spitalelor țării, s-au pregătit corespunzător, inclusiv pentru acele relatări caraghioase de la fața și spatele locului. Vestea bună și savuroasă e că, la noi, în Moldova, speranța este internată la ATI, existând bănuiala c-ar vrea să moară ultima. Da, moare de varză. Hai, noroc!

* Unele organe de presă seamănă leit cu politicienii care, pentru gândire, folosesc organe mai mult de natură inghinală decât cerebrală. Un primar dintr-o comună bistrițeană a anunțat că vrea să construiască un pod suspendat foarte mare, a cărui anvergură ar întrece-o pe cea a unui pod din Italia, recent inaugurat. Un organ de presă tăntălău a dat deja pe goarnă că "podul va fi mai mare decât podul din Italia". Va fi, vezi Doamne, chiar dacă nici proiectul nu pare a exista! Fix ca-n bancul cu puradelul unui supus al regelui Cioabă, care călărea deja mânzul, în pofida faptului că tatăl său nici măcar nu cumpărase iapa care urma să fete. Fapt ce l-a determinat pe soțul pirandei să ia măsuri punitive.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1466 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2024 12:11

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Duminică, 05 Mai 2024 01:08
    95.76.32.***
    Cristos a Înviat ! Habar nu știam că sunt așa mulți copii în orașul nostru, de bunăseamă cred că au fost și botezați...mie m-i sa parut că au plecat cam repede cu lumina...cică au aprins-o evreii pe la ora 12.30 și au expediat-o cu avioanele.Mă întreb cum ajungea Lumina când nu erau avioane?
    0
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro