Femeie lovită pe trecere, la Tribunal

Femeie lovită pe trecere, la Tribunal
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

O gălățeancă în vârstă de 59 de ani a ajuns în spital după ce o mașină a lovit-o în timp ce traversa strada Brăilei

Cel care a făcut posibil impactul a fost un șofer de 56 de ani, care venea pe Coșbuc și care, în momentul în care a virat stânga pe Brăilei, vizavi de Palatul Justiției, a acroșat-o pe femeia care se angajase în traversare, pe marcajul pietonal. Aceasta s-a ales cu mai multe leziuni care au necesitat transportarea la Spitalul de Urgență, pentru investigații și tratament. Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, au concluzionat polițiștii, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul.

Citit 2906 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2024 15:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro