Criminalul violator de la Liești vrea să fie liber

Criminalul violator de la Liești vrea să fie liber
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Bărbatul reținut la începutul acestei săptămâni sub acuzații extrem de grave a cerut instanței de judecată să nu fie cercetat în stare de arest preventiv. Ștefan Frătița, de 56 de ani, principalul suspect în cazul uciderii Vasilicăi Moscu, de 80 de ani, o localnică văduvă din Liești, a fost arestat preventiv ca urmare a deciziei Tribunalului Galați, în fața căruia a fost dus sub acuzațiile de omor calificat, tâlhărie calificată, viol și violare de domiciliu.

Inculpatul nu a stat însă pe gânduri și a atacat pe loc decizia judecătorului de drepturi și libertăți, care îl trimite în arestul poliției pentru 30 de zile, apreciind-o ca prea aspră și a cerut o măsură mai blândă. Anchetatorii au stabilit că acesta ar fi intrat fără drept, la finele săptămânii trecute, în locuința victimei, pe care ar fi violat-o și apoi ar fi ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit. Ulterior ar fi sustras din casa acesteia bani, după care a fugit, fiind reținut 48 de ore mai târziu, pe raza comunei. 

Citit 2295 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 05:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro