Brand-ul de bijuterii Teratai a deschis cu fast și bucurie primul său magazin în Galați!

Brand-ul de bijuterii Teratai a deschis cu fast și bucurie primul său magazin în Galați!
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Universul inedit al bijuteriilor Teratai a fost sărbătorit cu mare entuziasm pe 16 mai, când brandul și-a deschis primul magazin fizic în parcul ”Spicu” din Galați.

Evenimentul de deschidere a adunat iubitoare de bijuterii din întreaga comunitate gălățeană, oferindu-le ocazia de a descoperi cele mai noi și exclusiviste colecții ale brandului. Atmosfera caldă și prietenoasă a reflectat perfect valorile Teratai, în timp ce vizitatorii au fost încântați de bijuteriile unice, realizate manual în ateliere cu tradiție din diverse colțuri ale lumii, precum Bali, Portugalia și Grecia.

Teratai a reușit să transforme deschiderea magazinului într-o experiență memorabilă, plină de armonie și inspirație. „Suntem extrem de bucuroși să aducem bijuteriile Teratai mai aproape de clientele noastre din Galați. Deschiderea acestui magazin este un vis devenit realitate, iar feedback-ul pozitiv pe care l-am primit ne inspiră să continuăm să creăm și să oferim bijuterii care celebrează frumusețea și autenticitatea fiecărei femei”, a declarat Oana Ion, Director Executiv, Teratai.

Echipa Teratai mulțumește tuturor celor prezenți și invită pe toți cei interesați să viziteze noua locație din Parcul „Spicu”, Strada Albatros, nr. 1, de luni până vineri, de la 15:30 la 19:30 și sâmbăta, de la 10:00 la 14:00.

Întruchiparea frumuseții, armonia, împlinirea și conexiunea specială cu natura, definesc conceptul care a inspirat brandul TERATAI; însuși numele fiind derivat din Bunga Teratai, care în indoneziană înseamnă floare de lotus. Bijuteriile realizate manual în atelierele de creație, pline de tradiție, din diverse colțuri de lume, încurajează femeia să-și celebreze individualitatea în toată splendoarea ei. De la inele cu motive fascinante, la coliere rafinate, pline de stil și personalitate, la brățări sofisticate și cercei la fel de impresionanți, lumea bijuteriilor de la TERATAI se distinge prin atenția la detalii, meșteșugul fin și delicat, dar și datorită amprentei unice, pusă pe fiecare creație.

Pentru că sunt handmade, sunt și ediții limitate

Colecția specială din Bali este o manifestare impresionantă a tradiției îndelungate și a tehnicilor remarcabile, folosite în procesul de creație, inclusiv Jawan, granulație și filigran. Maieștrii bijuteri din Portugalia au creat pentru Teratai bijuterii încărcate cu simboluri specifice, inspirate din natură, arhitectură, design și istorie, care mizează pe succesul și valoarea oferită de lucrătura filigran.

Gama de bijuterii din argint și argint placat cu aur, realizate manual, dar și toate colecțiile TERATAI sunt disponibile și aici: https://teratai.shop.

TERATAI - mai aproape de tine

Când porți bijuteriile TERATAI, simți că fiecare colț de lume te însoțește. De acum, poți simți eleganța și delicatețea mai aproape de tine, pentru că te vei putea bucura de articolele preferate, bijuteriile de colecție, dar și cele mai noi modele, în primul boutique TERATAI, amplasat în parcul „Spicu” din oraș.

 

Mai multe informații pe www.teratai.shop sau pe paginile de socializare ale brand-ului:

Facebook: https://www.facebook.com/TerataiSoulShop  

Instagram: https://www.instagram.com/terataishop  

Contact: 0747085128 | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 (P)

Galerie de imagini

pnl3
Citit 2212 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2024 14:25