Liceenii – victimele „tâlharilor de dimineaţă”

Liceenii – victimele „tâlharilor de dimineaţă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ocheau elevii şi treceau la acţiune * Ionuţ Pontes şi Andrei Lefter jefuiau dimineaţa *

Unii îşi caută un al doilea loc de muncă. Alţii pleacă în pribegie, la cules căpşuni. Alţii, mai „practici”, se apucă de tâlhărit. Că rezultatele se văd mai rapid, iar oamenilor nu li se face imediat dor de casă.

În faţa liceului „Dunărea”

Secţia 3 a fost sesizată joi după-amiaza de către Alin, un băiat de 15 ani, în legătură cu faptul că în aceeaşi zi, în timp ce puştiul mergea spre casă, a fost jefuit de mobil în faţa liceului „Dunărea”.

Cei doi făptaşi au dispărut apoi printre blocuri, lăsându-l pe adolescent traumatizat şi cu o pagubă de 450 lei.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale i-au prins ieri dimineaţă pe Ionuţ Pontes, de 22 ani, din Schela, cu antecedente şi pe Andrei Lefter de 18 ani, din Galaţi, fără antecedente.

În total – 5 jafuri

Percheziţiile domiciliare făcute suspecţilor nu au mai lăsat loc de dubiu, tinerii ajungând la sediul Poliţiei. Astfel, oamenii legii au stabilit că cei doi sunt suspecţi nu numai de tâlhăria comisă asupra lui Alin, ci şi de patru alte asemenea fapte.

Orarul hoţilor era simplu: tinerii ieşeau la „vânătoare” dimineaţa, ochindu-şi victimele dintre elevii de 15-16 ani, a confirmat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene.

Copiii erau jefuiţi de telefoanele mobile şi de bani. Paguba a fost recuperată în totalitate, iar Ionuţ şi Andrei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru tâlhărie.

Citit 2497 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.