Tuluceşti - Copil lovit cu o ţeava de metal de către un vecin

Tuluceşti - Copil lovit cu o ţeava de metal de către un vecin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un băiat de 14 ani din Tuluceşti a fost bătut de un vecin, după ce a fost prins pe proprietatea acestuia. Copilul a povestit spus că intrase în curtea vecinului pentru a admira porumbeii pe care bărbatul îi avea şi că a fost luat prin surprindere de acesta, care a venit şi a început să-l lovească cu un obiect din metal.

Varianta expusă de vecin diferă, însă, de cea povestită de băiat. Astfel, bărbatul susţine că l-a prins pe băiat în casa sa, cu intenţia de a fura şi că l-a ţinut acolo până când a chemat poliţia. Oricum ar sta lucrurile, băiatul a ajuns internat la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, unde i s-au efectuat mai multe analize. ”Se pare că băiatul este o victimă a tipicei confuzii româneşti între a admira şi a fura. Copilul a fost lovit cu o ţeavă metalică în zona capului de un vecin. Băiatul spunea că doar admira porumbeii, vecinul bănuia că voia să-i fure. Oricum, dilema a fost rezolvată cu ţeava.”, ne-a spus dr. Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Judeţean Galaţi.

Poliţia şi Protecţia Copilului au demarat anchete

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiei. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Cristina Tatulici, ne-a declarat: „Vom efectua cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-au produs faptele şi, în funcţie de rezultatul anchetei, vom hotărî ce măsuri vom lua”. De la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi am putut afla că instituţia a preluat cazul şi că va demara o anchetă socială.

Citit 1539 ori Ultima modificare Marți, 08 Noiembrie 2011 16:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.