Şase persoane bătute au ajuns la spital în mai puţin de o zi

Şase persoane bătute au ajuns la spital în mai puţin de o zi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În mai puţin de 24 de ore şase gălăţeni au ajuns la secţia de Primire a Urgenţelor de la Spitalului Clinic de Urgenţe Galaţi, având nevoie de ingrijiri medicale, după ce au fost victime ale unor agresiuni.

Doi adolescenţi, unul din municipiul Galaţi şi unul din comuna gălăţeană Independenţa, de 19 şi, respectiv, 17 ani, s-au prezentat miercuri după-amiază la camera de gardă prezentând vânătăi la nivelul capului. După ce le-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, pentru că rănile nu necesitau internarea, cei doi au fost externaţi.

Un gălăţean în vârstă de 65 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean cu numeroase semne care indicau că ar fi fost victima unei agresiuni. Chiar dacă personalul medical de gardă a recomandat internarea bărbatului, pentru o mai bună ţinere sub observaţie, acesta a refuzat să rămână în spital. Se pare că gălăţeanul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

O femeie de 33 de ani, din Galaţi a ajuns la spital cu un traumatism toracic cauzat, se pare, de o agresiune. Pentru că starea femeii nu era tocmai bună, aceasta a fost internată la secţia de Chirurgie Toracică.

O altă gălăţeancă, de 23 de ani, a fost internată la Neurochirurgie, ca urmare a unui traumatism la nivelul capului şi a feţi provocat tot de o agresiune. Tot la Neurochirurgie a ajuns joi dimineaţa şi un bărbat de 43 de ani, după ce s-a prezentat la spital în urma unei bătăi.

Citit 1157 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2011 15:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.