Porţi deschise la Toyota

Porţi deschise la Toyota
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Estima Motors, dealerul autorizat în judeţele Galaţi şi Brăila al mărcilor Toyota şi Lexus, organizează, începând de astăzi şi până duminică, un nou eveniment „Porţi Deschise”, la sediul său din Brăila, strada Dorobanţilor nr. 669 (ieşirea spre Galaţi, pe dig). Sunt trei zile în care toţi gălăţenii şi brăilenii care doresc o astfel de maşină se pot convinge pe viu de calităţile ei. Iar toate modelele expuse în showroom sunt disponibile pentru drive-test.

Indiscutabil însă, vedeta celor trei zile de „Porţi Deschise” este cea de-a treia generaţie a modelului Toyota  Avensis, vârf de serie în Europa. Proiectat şi construit în Europa, noul Avensis a fost dezvăluit la sfârşitul anului trecut, la Salonul Auto de la Paris şi este lansat în această lună în România. Cu mai multă putere şi cu motoare „mai prietenoase” cu mediul, noul Avensis emite mai puţin CO2, foloseşte mai puţin combustibil şi oferă o calitate superioară şi dotări îmbunătăţite.

„Toyota Avensis este unul dintre jucătorii cheie ai segmentului D, atât în Europa, cât şi în România. În 2008, în România, cea de-a doua generaţie Avensis a fost unul dintre cele mai bine vândute modele din întreaga noastră gamă. Ne aşteptăm ca noul model să continue consolidarea acestei poziţii”, declară Veronica Mircea, Marketing Director Toyota România.

Estima Motors Brăila oferă noul Avensis în două variante de caroserie: sedan şi wagon. O noutate pentru cea de-a treia generaţie Avensis este tehnologia Toyota Optimal Drive, aplicată printr-o gamă nouă de motoare pe benzină, motoare diesel îmbunătăţite şi transmisii noi, avansate, care duc la un nivel redus de emisii şi un consum scăzut de combustibil, fără a face compromisuri în privinţa puterii şi a plăcerii de a conduce. Unul din elementele-cheie care stau la baza sistemului Toyota Optimal Drive este noul motor Valvematic pe benzină, disponibil in trei variante - 1,6L, 1,8L si 2,0L, cu emisii de CO2 şi consum de combustibil scăzute cu 10-26%, în funcţie de motorizare, şi cu o putere crescută cu 3-20%.

Noul Avensis le va oferi clienţilor una dintre cele mai largi game de motoare diesel din acest segment, toate echipate cu tehnologia Toyota Optimal Drive. Primul motor al gamei este de D-4D 126 CP de 2.0L, urmat de varianta D-4D 150 CP de 2.2L şi de motorul din zona de mare putere a segmentului, D-CAT  180 CP  de 2.2L.

Având ca obiectiv obţinerea maximului de 5 stele în clasamentul Euro NCAP (mult mai strict în 2009), noul Avensis este echipat cu 9 airbag-uri, printre care unul pentru genunchi–şofer, airbag-uri frontale şi pasager, două airbag-uri laterale faţă şi airbag-uri cortină faţă şi spate.  Standardele de siguranţă activă şi pasivă au fost ridicate la nivel şi mai înalt datorită unor noi specificaţii avansate de siguranţă, precum Controlul Stabilităţii şi Tractiunii Vehiculului, Sistemul de Iluminare Autoadaptiv si Tetiere Active.

Noul Avensis va fi disponibil în showroom-ul Toyota din Brăila, la un preţ de pornire de 19.220 de euro (TVA inclus).

Citit 1399 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.