X

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....

 15:33 Marti, 31 Martie 2015

Scandal cu focuri de armă la Iveşti! Doi tineri au fost împuşcaţi în faţa unui bar

Autor:   Mariana Constandache
Publicat Marți, 07 August 2012 16:00
Voteaza!
(1 vot)

Distribuie

Scandalul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în incinta unei cârciumi din comuna Iveşti. Din câte se pare, deţinătorul pistolului, Tomel P., de 28 de ani, din localitate a avut un conflict verbal cu doi tineri aflaţi la o masă vecină. În urma unui schimb de replici, Tomel a scos arma cu aer comprimat şi a tras mai multe focuri spre Maricel T., de 23 de ani şi Dumitru I., de 20 de ani care ieşiseră între timp din local. Cei doi tineri au suferit leziuni uşoare, care nu au necesitat internarea în spital, dar nu la fel de simplu a scăpat pistolarul. Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Galaţi au stabilit că Tomel P. deţinea ilegal pistolul pe care îl adusese în ţară din Spania în cursul zilei de duminică, fără îndeplinirea formalităţilor cerute de lege.
"Pistolul cu caracteristicile de mai sus a fost ridicat în vederea confiscării, cercetările fiind continuate de către poliţişti, cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă neletală şi lovirea sau alte violenţe", ne-a declarat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

1762 afisari  |  Ultima actualizare Marți, 07 August 2012 15:58

1 comentariu

  • 0
    0
    Link
    crayven Marți, 07 August 2012 22:58 postat de crayven

    Cum spunea cineva, legile draconice pentru posesia de arme nu face decat sa afecteze pe cei ce le respecta. Toti nespalatii si mitocanii care le incalca una -doua oricum obtin arme ilegal - ca dovada.

Adauga comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!

Atenţie! Nu postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Comentariul va fi afişat la câteva minute după postare. Vă rugăm să aşteptaţi!

sus

Editorial

Pe repede-napoi

Caricatura zilei

29 martie 2015

Top afişări pe 30 de zile

NEC PLUS ULTRA

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viaţa liberă Galaţi © Toate drepturile rezervate

    PageRank