Veniţi să vă jucaţi cu noul Ford B-Max (P)

Veniţi să vă jucaţi cu noul Ford B-Max (P)

Dealerul autorizat Ford din Galaţi, SFTEX, vă provoacă în acest weekend la o plimbare cu Fordul B-Max, cea mai sigură maşină produsă vreodată în România. Evenimentul va avea loc sâmbătă şi duminică, între 10.00 şi 16.00.

Noul B-MAX a fost special conceput pentru şoferul contemporan, care profită din plin de toate posibilităţile unei vieţi moderne. Cu toate că este o maşină compactă, ingeniosul sistem de acces în habitaclu îţi oferă o deschidere de 1,5 metri către un interior spaţios, rafinat şi de calitate premium.

Alături de designul unic, B-MAX are o multitudine de tehnologii care fac din condus o adevărată plăcere, un lucru simplu şi eficient. De exemplu, sistemul Active City Stop reduce riscul sau consecintele unei coliziuni cu vehiculul aflat in fata in conditii de trafic lent, activând automat frânele în locul tău, la nevoie. Cu Ford SYNC® îţi controlezi muzica şi telefonul prin simple comenzi vocale - SYNC® poate chiar să-ţi citească mesajele prin boxele maşinii - totul pentru ca tu să poţi conduce atent la drum şi cu mâinile pe volan. Iar revoluţionarul motor EcoBoost de 1,0 litru, pe benzină, produce puterea unui motor convenţional de 1,6, însă oferă cel mai bun consum din clasa lui.

Cea mai sigură maşină produsă în România

Una dintre cele mai sigure maşini Ford, noul B-MAX a obţinut rezultate remarcabile în testele de siguranţă desfăşurate de noi. Cei de la SFTEX spun că modelul de serie, cu numeroasele sale caracteristici de siguranţă, va obţine calificative oficiale excelente, chiar şi prin prisma noilor standarde, mai stringente, aplicate de Euro NCAP.

Dotările de securitate ale maşinii sunt la fel de impresionante, printre ele numărându-se şi Sistemul global de închidere, care îţi dă posibilitatea de a închide şi deschide, din telecomandă, uşile şi geamurile.

B-MAX integrează o mare varietate de dotări avansate, care au un scop comun: să fii în siguranţă pe şosea: B-MAX frânează în locul tău, pentru a evita coliziunile la viteze scăzute. Inovativul sistem Active City Stop te ajută să eviţi, sau cel puţin să atenuezi, coliziunile din traficul urban, la viteze sub 30 km/h. Dacă sistemul detectează oprirea bruscă a maşinii din faţa ta, va acţiona în mod automat frânele

Cei care doresc să încerce pe pielea lor maşina de familie ce se poate comporta pe şosea ca un adevărat coupe se pot înscrie pentru drive test la numerele de telefon : 0236471420 sau showroomul din Galaţi al  SF TEX, din strada Traian, numarul 239. 

Citit 1344 ori Ultima modificare Vineri, 02 Noiembrie 2012 14:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.