UPDATE Spărgeau case pentru ceasuri şi bijuterii: 11 suspecţi de furt, în cătuşe la poliţie (VIDEO)

UPDATE Spărgeau case pentru ceasuri şi bijuterii: 11 suspecţi de furt, în cătuşe la poliţie (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE - Opt descinderi au fost efectuate joi dimineaţă la diverse domicilii din Galaţi, unde poliţiştii de la Municipiu aveau informaţii că s-ar afla persoane suspecte de comiterea mai multor furturi din locuinţe. Anchetatorii sperau astfel să îi găească pe indivizii care în perioada aprilie - noiembrie 2012 au spart mai multe locuinţe din oraş, din care au furat bijuterii, aparatură, ceasuri şi bani în valoare totală de 350.000 de lei. În urma percheziţiilor, 11 suspecţi au fost duşi la sediul IPJ pentru audieri, din locuinţele din care au fost aceştia luaţi fiind ridicate şi trei camere de luat vederi, două laptopuri, două televizoare, ceasuri, bijuterii şi telefoane mobile. Suspecţii au fost audiaţi pe tot parcursul zilei de joi, anchetatorii urmând, în funcţie de probele administrate, să dispună măsurile restrictive de libertate împotriva acestora.


În această dimineaţă, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Galaţi efectuează opt descinderi la locuinţele unor persoane suspecte de comiterea unor furturi.

De asemenea, poliţiştii vor pune în executare 12 mandate de aducere, persoanele vizate fiind suspecte că, în perioada aprilie - mai 2012, au sustras din mai multe locuinţe situate pe raza municipiului Galaţi bani, bijuterii şi bunuri, prejudiciul creat ridicându-se la 350.000 de lei.

Citit 2513 ori Ultima modificare Joi, 22 Noiembrie 2012 15:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.