Băsescu: Voi avea o discuţie cu fiica mea, Elena, despre candidatura la europarlamentare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, că va avea o discuţie cu fiica sa cea mică, Elena Băsescu, despre candidatura acesteia la europarlamentare, menţionând că nu doreşte să comenteze subiectul.

"Chiar nu vreau să comentez acest lucru, nu ştiu să se fi făcut vreo listă la PDL cu europarlamentarii", a spus Băsescu, întrebat despre informaţiile despre candidatura Elenei Băsescu la europarlamentare.

Şeful statului a ţinut să menţioneze că i-a delcarat unui ziarist, pe vremea când Elena Băsescu era prietenă cu "băiatul lui Hrebenciuc", că nu este de acord cu respectiva relaţie. Băsescu a adăugat că, la acel moment, au existat voci care i-au reproşat că intervine în viaţa fiicei lui şi că acum unii îi solicită public să intervină în legătură cu această candidatură.

El a ţinut să adauge că fiica sa are "28-29 de ani" şi că ia singură decizii. "Tatăl ei e vinovat?", a întrebat, retoric, Băsescu.

Preşedintele a ţinut să menţioneze însă că va avea o discuţie cu fiica sa despre subiectul candidaturii la europarlamentare.

"Îşi va face timp să discute cu taică-su şi taică-su cu ea", a spus Băsescu, adăugând că nu a mai vorbit cu fiica lui cea mică de aproape o lună.

El a ţinut să precizeze, râzând, că va discuta aşa cum discută de obicei cu cele "trei fete: soţia şi două fiice", adică cu calm, în ciuda afirmaţiilor unora care susţin contrariul.

Întrebat despre poziţia publică a Alinei Mungiu-Pippidi, candidat PDL la europarlamentare, care a criticat posibilitatea ca Elena Băsescu să candideze pentru un loc în Legislativul UE, Băsescu a răspuns că un gest de eleganţă din partea acesteia ar fi fost să îl sune personal în această problemă, nu să prefere varianta apariţiei în presă.

El a adăugat că dacă Pippidi îşi doreşte să nu candideze alături de securişti sau de oameni certaţi cu legea, atunci o poate face alături de Elenă Băsescu, pentru că aceasta din urmă nu a colaborat cu Securitatea şi nu a făcut infracţiuni.

Fiica preşedintelui, Elena Băsescu, se află printre persoanele care şi-au anunţat candidatura în PDL pentru europarlamentare.

pnl3
Citit 855 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.