Sonde petroliere şi foste CAP-uri, făcute bucăţi pentru centrele de fier vechi

Sonde petroliere şi foste CAP-uri, făcute bucăţi pentru centrele de fier vechi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şase tineri din judeţul Galaţi sunt cercetaţi penal pentru că au distrus utilaje sau infrastructura unor clădiri pentru deşeuri metalice


Trei gălăţeni cu vârste cuprinse între 25 şi 37 de ani sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce poliţiştii au stabilit că sunt principalii suspecţi ai unui furt comis pe 19 martie la sondele amplasate pe raza comunei Independenţa. Tinerii au sustras trei motoare electrice pe care le-au vândut rapid la un centru de colectare a fierului vechi din Galaţi. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Asalt  la CAP

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani din Poiana au dat nas în nas cu poliţiştii din comună în timp ce se chinuiau să fure câteva sute de kilograme de fier din incinta fostului CAP. Indivizii reuşiseră, la sosirea patrulei, să dea deoparte nu mai puţin de 300 de kilograme de suporţi metalici de susţinere a conductorilor electrici de la reţeaua dezafectată, cantitate care urma să fie valorificată la un centru de colectare. Tinerii sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Citit 1892 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2013 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.