Poliţiştii au făcut primele reţineri în cazul minorului înjunghiat în I.C. Frimu

Poliţiştii au făcut primele reţineri în cazul minorului înjunghiat în I.C. Frimu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La mai puţin de 48 de ore după ce un adolescent de 15 ani a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgenţă, tăiat fiind cu cuţitul de nişte indivizi, poliţiştii au reuşit să-i reţină pe principalii suspecţi. În baza informaţiilor furnizate de victimă, poliţiştii de la Secţia 4 şi cei de la Municipiu i-au identificat pe autorii agresiunii în persoana a doi tineri de 24 şi respectiv 27 de ani, care în seara zilei de sâmbătă, pe fondul unui conflict izbucnit din cauza unei fete, l-au agresat pe minor, înjunghiindu-l cu un cuţit în piciorul drept. În urma altercaţiei petrecute pe o stradă din cartierul I.C. Frimu, adolescentul a suferit leziuni grave, el fiind operat de urgenţă.

"Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, fiind cercetaţi pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă şi urmează să fie  prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Anchetatorii continuă investigaţiile pentru a stabili dacă la conflict au mai participat şi alte persoane şi care este gradul de vinovăţie al acestora.

Citit 2413 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2013 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.