UPDATE Şoferul Mercedesului care a lovit o femeie pe Bălcescu a fost identificat. Iată cum şi-a explicat fuga
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

UPDATE Şoferul Mercedesului care a lovit o femeie pe Bălcescu a fost identificat. Iată cum şi-a explicat fuga
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 16.00 Conducătorul auto care a provocat accidentul este un tânăr de 21 de ani, din Brăila, care s-a prezentat la bună voie la Poliţia Rutieră, la o oră după accident. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, tânărul ar fi declarat că nu şi-a dat seama că a lovit-o pe femeie.

"Şoferul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a surprins şi accidentat o femeie care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să asigure", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au stabilit că şoferul avea permis şi nu se afla sub influenţa alcoolului. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.


Un accident rutier petrecut în urmă cu câreva minte la intersecţia străzilor Nicolae Bălcescu şi Universităţii s-a soldat cu rănirea unei femei şi fuga de la locul faptei a şoferului. Impactul s-a produs chiar în faţa sediului DIICOT Galaţi, în momentul în care femeia, în vârstă de peste 60 de ani, a vrut să traverseze neregulamentar. A fost acroşată de un Mercedes negru cu numere de Galaţi. Potrivit martorilor, conducătorul auto şi-a continuat drumul, fără să dea atenţie victimei prăbuşită pe asfalt. Femeia a fost preluată de un echipaj de la Ambulanţă, ea având multiple traumatisme. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului pentru cercetări, ei demarând operaţinile de căutare a maşinii şi implicit a şoferului care a lovit-o pe femeie.

 

Citit 4115 ori Ultima modificare Marți, 19 Noiembrie 2013 16:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.