Victime şi pagube usturătoare în urma a două accidente provocate din neatenţie

Victime şi pagube usturătoare în urma a două accidente provocate din neatenţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi răniţi şi pagube de peste 10.000 de lei constituie bilanţul a două accidente rutiere petrecute, în municipiul Galaţi, de Sf. Maria. Cele două accidente s-au petrecut pe fondul nerespectării unor reguli elementare de circulaţie, în zone intens circulate.

Primul eveniment a avut loc pe strada Brăilei, unde un şofer de 64 de ani a efectuat un viraj pentru a parca, fără a se asigura dacă pe vreuna din benzile care îl despărţeau de locul unde vroia să staţioneze mai vine vreo maşină. Pe banda doi a lovit un motoscuter care venea din spate şi al cărui conducător nu a avut vreme să sesizeze intenţia şoferului. Motoscuteristul, de 39 de ani, a fost rănit şi a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe mâinile medicilor a ajuns, câteva ore mai târziu, un conducător auto accidentat la intersecţia străzilor Oţelarilor şi Costache Conachi. Maşina acestuia a fost acroşată violent de un alt autoturism, al cărui şofer nu a oprit pentru a-i acorda prioritate. În urma impactului, şoferul nevinovat, un gălăţean de 33 de ani, a fost rănit, iar maşinile grav avariate, cuantumul pagubelor fiind estimat la cel puţin 10.000 de lei.

În ambele cazuri, poliţiştii rutieri au deschis dosare penale.

Citit 1616 ori Ultima modificare Marți, 09 Septembrie 2014 20:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.