UPDATE/ Percheziţii la CONTRABANDIŞTI de ţigări din Galaţi. Doi POLIŢIŞTI DE FRONTIERĂ, reţinuţi

UPDATE/ Percheziţii la CONTRABANDIŞTI de ţigări din Galaţi. Doi POLIŢIŞTI DE FRONTIERĂ, reţinuţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE/ Doi poliţişti de frontieră, Vasile Bogdan Petrea şi Mircea Scîntei, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore în urma percheziţiilor DIICOT de luni dimineaţă. Procurorii DIICOT au emis ordonanţe de reţinere şi pentru Costel Năvălici şi Dică-Nelu Hurduc, implicaţi şi ei în contrabanda cu ţigări. Alte opt persoane sunt cercetate îns tare de libertate. Mai multe amănunte despre acest subiect puteţi citi în ediţia de miercuri a cotidianului „Viaţa liberă”.


UPDATE/ Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciilor Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Galaţi, Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Galaţi, Oancea, Folteşti şi Brăila, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi, au declanşat, luni dimineaţă, o acţiune specifică pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi grup infracţional organizat. Anchetatorii au efectuat 26 de percheziţii domiciliare la mai multe locaţii de pe raza judeţului Galaţi. La aceste percheziţii au participat poliţişti de frontieră şi efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galaţi, fiind puse în aplicare 35 mandate de aducere la audieri, fiind vizaţi şi cinci agenţi din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontiera Oancea. Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.


Mai multe percheziţii au loc la această ora la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi. Percheziţiile sunt efectuate de procurorii DIICOT şi îi vizează pe contrabandiştii de ţigări, printre care se numără şi poliţişti de frontieră. Vom reveni cu mai multe amănunte.

Citit 4588 ori Ultima modificare Marți, 30 Septembrie 2014 14:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.