VEZI cum arată şi cum funcţionează MANUALELE DIGITALE pentru clasele I şi a II-a

VEZI cum arată şi cum funcţionează MANUALELE DIGITALE pentru clasele I şi a II-a
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noile manuale pentru clasele I şi a II-a, în format digital şi print, au fost publicate de o parte a editurilor care au câştigat licitaţia pentru manuale şcolare, a prezentat HotNews.ro

AICI PUTEŢI VEDEA NOILE MANUALE, AVÂND ŞI POSIBILITATEA DE A LE DESCĂRCA.

Firmele care au câştigat licitaţia pentru manuale şcolare (în format digital şi print) pentru clasele I şi a II-a au fost chemate joi, 9 octombrie, la Ministerul Educaţiei, pentru a semna acordul-cadru. Surse oficiale au declarat pentru HotNews.ro că la întâlnire s-a prezentat o parte dintre companii, care au semnat acest acord, urmând ca restul să semneze în cursul zilei de astăzi.

Semnarea acordului-cadru înseamna că manualele vor fi urcate pe platforma manuale.edu.ro, la care însă învăţătorii vor avea acces doar de pe calculatoarele din şcolile cu certificat SSL (adică manualele vor putea fi analizate pe calculatoarele din şcolile care organizează examen de evaluare naţională sau bacalaureat şi care au acest certificat digital de securitate), potrivit surselor HotNews.ro.

În urma analizării manualelor, fiecare învăţător decide care este manualul pe care îl vrea la clasa, la disciplinele unde au fost desemnaţi mai mulţi câştigători.

Cadrele didactice vor avea la dispoziţie un anumit interval de timp pentru a consulta noile manuale.

Inspectoratele şcolare judeţene vor centraliza apoi comenzile din toate şcolile, după care vor trimite comenzile către edituri.

CITEŞTE ŞI: Ce mai învaţă COPIII la clasa I: „Ana are mere” este EXILATĂ din Abecedar

Citit 2156 ori Ultima modificare Vineri, 10 Octombrie 2014 11:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.