Din contabil şef, a ajuns porcar! POVESTEA ŞOCANTĂ a unui director gălăţean DISPĂRUT în urmă cu zece luni

Din contabil şef, a ajuns porcar! POVESTEA ŞOCANTĂ a unui director gălăţean DISPĂRUT în urmă cu zece luni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ionuţ Daniel Andone, în vârstă de 42 de ani, şi-a făcut pierdută urma în martie, după ce în prealabil ar fi  "umblat" în conturile firmei pe care o conducea din poziţia de director economic


La începutul anului era director economic la o firmă din Galaţi, avea o familie, un copil şi aparent nicio problemă. Acum, este un fugar cules de poliţişti de pe stradă şi asupra căruia planează suspiciuni penale, după ce fostul angajator l-a reclamat la poliţie.

Ionuţ Daniel Andone a dispărut pe 24 martie, în timpul serviciului. Plecase la Palatul de Justiţie, sub pretextul că avea de plătit o taxă, dar nu a mai revenit, punându-şi familia în situaţia disperată de a-l da dispărut la poliţie. În timp ce soţia îşi frângea mâinile de neputinţă, nebănuind că cel cu care era căsătorită de ani de zile să fi avut un necaz atât de mare care să îl împingă la fugă, conducerea societăţii la care Andone era director economic aflase că acesta nu ar fi plecat cu mâna goală, scoţând dintr-unul din conturile firmei câteva mii de lei. Timp de zece luni nimeni nu a ştiut nimic de el, până într-una din nopţile trecute, când un bărbat cu semnalmentele lui Andone a fost observat de poliţiştii de la Transporturi şi de cei locali în Gara CFR Galaţi. Bărbatul a încercat să fugă, dar a fost reţinut, oamenii legii confirmând identitatea celui care fusese dat în urmărire generală şi care avea de dat nişte explicaţii la Secţia 2, unde fusese depusă plângere penală de către angajatorul păgubit.

„Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că a plecat, pentru că avea nişte datorii nerezolvate. Până la jumătatea lunii august a muncit în agricultură şi zootehnie, în judeţul Iaşi, iar apoi a venit la Barboşi, unde a lucrat la o fermă de porci”, descrie cms. Cristina Tatulici traseul fugarului.

Ionuţ Daniel Andone va fi audiat de poliţiştii Secţiei 2 în cadrul dosarului penal deschis la sesizarea firmei angajatoare, urmând să se stabilească dacă cele reclamate se confirmă precum şi măsurile care vor fi luate mai departe.

CITEŞTE povestea dispariţiei ==>> http://www.viata-libera.ro/eveniment/52777-galati-viata-libera-cotidian-disparitie-director-economic-ionut-daniel-andone

Citit 5140 ori Ultima modificare Joi, 30 Octombrie 2014 12:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.