Şi-a OMORÂT prietenul de pahar din cauza unui ZVON

Şi-a OMORÂT prietenul de pahar din cauza unui ZVON
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Gohor şi-a ucis prietenul de pahar din cauza unui zvon. Ion Popa a mers acasă la un consătean, în vârstă de 55 de ani, pentru a-i reproşa că ar fi spus în sat că el este vinovat de furtul unei capre. În timp ce discutau despre acest lucru, cei doi au băut şi câteva pahare de alcool. Astfel, situaţia s-a încins, iar Ion Popa l-a lovit pe celălalt bărbat în zona capului. Victima, în cădere, s-a lovit de o sobă de pământ, care i-a agravat starea. Apoi, Ion Popa l-a luat pe bărbat şi l-a dus într-un pat din casă, unde a continuat să îl lovească. Popa a plecat apoi spre casă, abandonându-şi victima plină de sânge.

În dimineaţa următoare, bărbatul în vârstă de 55 de ani a chemat salvarea, pentru că se simţea foarte rău. Medicii sosiţi la faţa locului i-au acordat primul ajutor şi au decis să-l transporte la spital. Din păcate însă, pe drum, bărbatul a decedat.

Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care, în urma cercetării la faţa locului, a decis reţinerea pentru 24 de ore a lui Ion Popa. Duminică, magistraţii Tribunalului Galaţi au fost de acord cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile venită din partea procurorului, mai ales că bărbatul este recidivist.

Citeşte şi: Trei ani cu SUSPENDARE, pentru tentativă de OMOR

Citit 1261 ori Ultima modificare Luni, 10 Noiembrie 2014 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.