L-A VĂZUT CINEVA? Se caută AGRESORUL unui adolescent

L-A VĂZUT CINEVA? Se caută AGRESORUL unui adolescent
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminica trecută, pe 16 noiembrie, în jurul orei 16,00, un adolescent în vârstă de doar 15 ani a fost agresat în faţa unui fast-food din zona Ţiglina, de un individ rămas, până acum, necunoscut. Băiatului i s-au acordat îngrijiri de către trecători, până la sosirea medicilor de pe ambulanţă, care l-au transportat la spital. Ulterior, acesta a fost transferat la Bucureşti, pentru o operaţie.

Părinţii băiatului au făcut plângere la poliţie împotriva agresorului, bazându-se pe semnalmentele date de martori. "Băiatul meu era împreună cu doi prieteni când a fost lovit. Aceştia mi-au spus că agresorul era un bărbat de 35-40 de ani, cu păr negru, tuns scurt şi un semn pe pielea capului, cu o înălţime de 1,70 m. Purta o haină cu dungi late, negre şi roşii şi blugi albaştri, deschişi la culoare, are tenul măsliniu şi era, în acel moment, însoţit de un copil care nu părea mai mare de cinci ani”, ne-a spus tatăl victimei.

Bărbatul a făcut două plângeri la Secţia 2 Poliţie, în speranţa că se va finaliza cât mai repede căutarea agresorului. „Duminică şi luni au fost făcute două plângeri împotriva unui agresor necunoscut. Am început o anchetă pe baza raportului medico-legal şi a semnalmentelor date de către tatăl victimei, iar cercetările continuă”, ne-a spus Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cititorii sunt rugaţi ca în cazul în care văd pe cineva care corespunde semnalmentelor să sune imediat la 112.

Citit 2085 ori Ultima modificare Joi, 20 Noiembrie 2014 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.